Wij ontzorgen u als bloemist

Zodat u zich volledig op uw product en klanten kunt richten

Inkoop

U kunt dagelijks (24/7) digitaal inkopen op ons inkoopplatform. Snijbloemen, snijgroen, kamer- en tuinplanten. Alles vers van de kweker en van een geweldige kwaliteit.

Lees meer

Ons aanbod komt direct van de kweker en van Royal FloraHolland. Op dit moment bedienen wij zowel bloemisten in Nederland als in Belgiƫ.
Verdelen

Onze verdelers met kennis van bloemen- en planten controleren de producten op kwaliteit en kwantiteit. 

Lees meer

De ochtend nadat u heeft ingekocht, worden uw bloemen en planten door RoyalFloraHolland bij onze box in Naaldwijk afgeleverd. Onze verdelers controleren de producten of deze de juiste kwaliteit hebben en of de bestelde aantallen kloppen. Nadat alles gecontroleerd is, worden er etiketten uitgeprint en worden alle fusten voorzien van een etiket met uw naam er op. Zo zorgen we er voor dat u de juiste producten ontvangt.

Meer weten?
Neem contact op met

Marcel van der Burg

Vervoer

Nadat alle producten verdeelt zijn, worden ze naar de bloemenwinkels gebracht. U kunt er ook voor kiezen om de producten zelf op te halen in Naaldwijk of Oosterhout.

Lees meer

Mooiza heeft eigen transport vanaf Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk naar de verschillende bloemenwinkels naar Nederland en Belgie.

 

Assortiment

Op dit moment hebben wij een assortiment van 50.000 producten in alle categorieƫn. Wij verkopen zowel levende producten zoals; snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten als niet-levende producten zoals; droogbloemen, zijde bloemen, hardware en bloemisterij artikelen.

Lees meer

Hardwaren

Wij hebben een ruim assortiment hardwaren waaronder verschillende soorten glas, woondecoratie en potten. Om het aanbieden van deze producten mogelijk te maken hebben wij een intensieve samenwerking met onder andere; Floran, Broekhof en Barned Glas..

Lees meer

Losse bloemen

Wij begrijpen dat onze klanten niet van alle producten grote aantallen kunnen gebruiken. Daarom bieden wij ook een ruim assortiment snijbloemen per bos aan.

Lees meer

Styling

Wilt u hulp met de styling en inrichting van uw winkel? Ook daar kunnen we u bij helpen. Neem voor meer informatie hierover contact op.

Lees meer

Innovatie

Wij monitoren dagelijks de markt voor noviteiten en niche-producten. Als onze klanten specifieke producten willen hebben, dan gaan we actief op zoek naar de juiste leverancier of kweker. 

Lees meer